مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

اگر پرده بکارت دختر با رضایت خودش بزنیم حکم چیه قصدمون ازدواج ولی خانواده دختر قبول نمی کنن اینکار با رضایت می خواهیم انجام بدهیم ک قبول کنن و این ک سن دختر قانونی نیست
حکمون چیه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه دختر به سن قانونی نرسیده است در صورت از بین رفتن پرده بکارت پدرش می تواند شکایت کند و چون به سن قانونی نرسیده است ممکن است دادگاه به دلیل فریب یا اغفال دختر شما را محکوم کند و ادعای رضایت دختر را نپذیرد.
از طرفی رابطه شما زنا محسوب می شود و به مجازات زنا نیز محکوم خواهید شد.