مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازاله پرده بکارت

باسلام من و دوست پسرم رابطه داشتیم و رفتم دکتر و گفت من‌پرده رو از دست دادم ولی الان اون آقا گردن‌ نمیگیرد و تهمت میزند که تو از قبل رابطه داشتی برای همین خون نیومده است. اگر من‌ بخوام شکایت کنم و به پزشک‌قانونی بروم خانواده ام مطلع میشن؟ جرمش برای من چقدر سنگین هستش؟ با رضایت خودم بوده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم زنا به وقوع پیوسته است و با شکایت شما، خودِ شما نیز مجرم قلمداد خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
چون خودت خواستی ، بی فایده است باید فورا شکایت می کردید، بی فایده است