مشاوره حقوقی رایگان - سند و تقسیم نامه

بنده دارای سند مالکیت مشاعی بین برادر و خواهر خود هستم و تقسیم نامه ای که در یکی از پرونده ها اصالتش زیر سوال رفته زیرا برادر اینجانب در سال 82 فوت شده است و اختلافات بنده بین مرز برادر فوت شده ام است که شیفت داده شده به زمین بنده حال این زمین شیفت داده شده چندین دست فروخته شده و در دعاوی متعددی که بنده با این افراد داشته ام از انجایی که قبلا تقسیم نامه اینجانب در پرونده دیگر رای بر بی اصالتی داده شده این افراد با عنوان رفع تصرف عدوانی و سبق تصرفات بنده را محکوم می نمایند حال انکه مدارکی که ارائه می دهند فقط یک قولنامه دستی از برادر فوت شده اینجانب است .این زمین از پدرمان به ارث رسیده و زمین کشاورزی بوده .تشکر ممنون

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام اگه تقسیم نامه اصالتش محرز نشده درخواست تقسیم مجدد بدید .و اگه امکان تقسیم موجود نباشه ملک به فروش میره بنابراین بهتره توافق کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازمدارک دیگراستفاده ودادخواست اثبات مالکیت دهید