مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام عزیز 15ماهه که حساب یارانه من بخاط شرطبندی مسدود شده همه کاراشو انجام دادم 3ماه پیش هم ابلاغیه اومد رفتم دادسرا چندتا سوال پرسید گفت دیگه باهات کاری نداریم ولی هنوز حسابم مسدوده میخوام بدونم کی رفع مسدود میشه ودر صورت باز شدن حسابم یارانه ها به حسابم میاد یا نه؟ممنون

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

سلام. برای پیگیری باید به دفتر شعبه‌ای که پرونده در آن شعبه مطرح است رسیدگی کنید. در خصوص یارانه‌ها نگران نباشید. محفوظ می‌ماند

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام اگه در دادسرا منع تعقیب خوردید از شعبه بخاید رفع مسدودی بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید حضورا از طریق مرجع قضایی پیگیری نمایید و درخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یارانه ها در حساب شما میماندو از دفتر شعبه‌ای که پرونده در آن شعبه مطرح است برای رفع مسدودی اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر اطلاعات خود را در سامانه قمار ثبت کرده باشید منتظر پیامک بمانید تا رفع مسدودی شود . در غیر این صورت به دادستانی کل مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست داخل سایت قمار ثبت نام نمایید مدارک را ارائه دهید و منتظر حکم مرجع محترم قضایی باشید