مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی بدن

سلام سوختگی درجه 2 بدن حدود 10 درصد از دیه کامل قرار دادن مبلغ دیه چقدر میشه؟
آیا دیه سوختگی با دیه معمولی متفاوته؟

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

سلام. 90 میلیون تومان. خیر، تفاوتی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه 900 ملیون هست .ده درصدش میشه 90 ملیون

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مگر انکه بر دیه صورت باشد و میزان دقیق ان بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و