مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیامک ها برای وکیل یا موکل

سلام. اینجانب یک پرونده حقوقی باوکیل پایه یک قرارداد الکترونیکی بسته م-موضوع ابطال سند المثنی تک برگی والزام به تنظیم سند-میخواستم ببینم پیام از ثنا برای من ارسال می شود یا خیر-ازوکیل سوال کرده ام ومدارک وصبحت ها انجام شده ایشان میگویند بنده اقدام کرده ام هر دورا-فقط میخواستم خیالم راحت بشود قصد جسارت به وکلای محترم کانئو وقوه قضایه را ندارم-ممنونم-ودرنهایت این پرسه چقدرطول میکشد وچقدرهزینه دارم-اصل سند دفترچه منگوله دار ووکالت و..وزمین دست خودم هستم-فقط مالک شش ماه قبل ازفوتش رفته به دروغ درخواست مفقودی داده وسند تک برگ المثنی گرفته-کلکی که سال76به شخصی فروخته وسال1380رفته سند راباوکالت به ایشان داده است به همراه تحویل زمین مشاعی تشکر

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام ‌.به وکیل تون اعتماد کنید و خودتون اذیت نکنید و سوالی دلرید در تایم مناسب ازشون بپرسید