مشاوره حقوقی رایگان - سند به فیش حقوقی

سلام. پسرم 70 روز در زندان هستش علت بازداشت حضور در نزاع بازپرس محترم قرار وثیقه یک میلیارد تومان سند گفته برای ازادی پسرم بگذارم سند ندارم میشود به جای سند فیش حقوقی و جواز کسب گذاشت ‌. پسرم نه شاکی دارد نه تخریب داشته. فقط بازپرس محترم زده نزاع دست جمعی چون تو باشگاه دعوا شده و طرف اصلی دعوا فراری هستش. کسی ندارم سند داشته باشد خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بازپرس با ضمانت موافقت نمی کند و باید وثیقه معرفی کنید.
به هر حال نظر بازپرس ملاک است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به قرار بازپرس اعتراض نمایید