مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال جای دریافت ریال

سلام
بعضی اشخاص هستند که ادعا میکنند نیاز ب خرید ارز دیجیتال دارند و چون هر کد ملی میتونه روزانه یک مقدار مشخص خرید کنه افرادی رو جذب میکنند تا براشون خرید انجام بدن
حال گفته میشه این افراد گاها اشخاصی هستند که میخوان پولشویی کنند
میخواستم بدونم اگه فردی با این افراد همکاری کنه ریال بگیره و جاش به حسابی ک گفته میشه ارز بریزه و اطلاع نداشته باشه که داره جرم صورت میگیره پاش گیره
و کلا ارزش داره ب این افراد اعتماد کرد یا همشون کلاه بردار و تو کار پولشویی هستند

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قطعا اول بار در صورت شکایت حساب فرد مسدود می شود.کار پر ریسکی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمال کلاهبرداری زیاد هست وقتی با استفاده از کد ملی شماست اگر هم بتوانید عدم سونیت خود را ثابت کنید ولی رد مال با شماست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دو حالت دارد یا برای مصادیقدمجرمانه است مثل پولشویی یا کلاهبرداری اینترنتی مثل فیشینگ یا برای فرار از مالیات است . اکثر این پرونده فیشینگ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
کلاهبرداری است
و چنین کاری را مطلقا انجام ندهید

بله اگر با علم و آگاهی باشد معاون جرم محسوب میشوید

و اصولا پول خرید ارز دیجیتال ، از اشخاص دیگری کلاهبرداری شده و به حساب شما واریز می گردد و
و شما مسئولیت پرداخت پول را به صاحب پول خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این اشخاص معمولاً کلاهبردار هستند و نباید به حرف آنها اعتماد کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دقت داشته باشید که برای وقوع هر جرمی نیاز به عنصر معنوی یا همان سوء نیت عام است. در جرایمی که مقید به نتیجه است سوء نیت خاص نیز ملاک است. بنابراین با توجه به عدم آگاهی شما، از این اتهام تبرئه خواهید شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کلاهبرداری است
چنین نکنید