مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم همسایه

باسلام پدر بنده خانه ای دارد قدیم ساخت شاید حدود 40 سال قبل ساخته شد خانه در شهر میباشد حالا الان همسایه مدعی است که شما حدود 6سانت به منزل من تجاوز کردین قدمت ساخت هردو منزل با هم هست و هردو سند تک برگ دارد و در این مدت چندین بار معامله شده
میخواستم بدونم همسایه از چه طریقی میتواند چنین ادعایی رو ثابت کنه؟
و اگر ادعای همسایه درست باشد قانون در این مورد چه حکمی دارد؟
با تشکر از جواب شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نهایت باید قیمت اضافه به نرخ روز محاسبه و تادیه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اثبات شود باید مبلغ اضافه با نرخ روز تادیه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قابل اثبات است
و با اقامه دعوا ، توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد

و شما باید بهای متراژ تصرفی را
طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی پرداخت نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است. و به این پرسش در گذشته به نحو کامل پاسخ داده شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در این خصوص برای ایشان می تواند شکایت نماید و تخریب یا مبلغ در نظر گرفته می شود