مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم همسایه

پدر بنده خانه دارد در شهرستان بیجار که حدود 40سال پیش ساخته شد و سند تک برگ هم دارد حالا همسایه مدعی شده که شما حدود 6سانت به حریم من تجاوز کرده اید.قدمت هر دو خانه تقریبا مثل هم هست و هردو هم سند تک برگ دارن و همچنین این خانه چندین دست معامله شده
میخواستم بدونم آیا همسایه میتواند همچین ادعایی رو ثابت کنه و اگر ثابت کنه قانون در این مورد چه حکمی میده؟آیا دستور تخریب داده میشه؟

پاسخ ها :

جواد ملک محمدی

جناب آقای جواد ملک محمدی :

با سلام و عرض ادب
خدمت شما عارضم که بعد از دعوی حقوقی توسظ کارشناس مربوطه بررسی و در صورت تایید تجواز به حریم همسایه قیمت گذاری و توسط دادگاه مبلغ مشخص میگردد و توسط شما واریز میگردد و تخریبی در کار نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اگر ادعای وی اثبات شود باید به نرخ روز مبلغ اضافه بنا را تادیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر چنین ادعایی نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله قابل اثبات است
و با اقامه دعوا ، توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد و

و قاضی با توجه به متراژ تصرف ، رای صادر خواهد کرد
و با شرایطی خاص حکم تخریب صادر نخواهد شد و باید بهای متراژ تصرفی پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت بستگی به دلایل ابرازی وی دارد که باید برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تداخل در متراژ باشد اداره ثبت اسناد صالح به رسیدگی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ قانونگذار حکیم برای 6 سانتی‌متر دستور تخریب ملک دارای سند تک برگ را صادر نخواهد کرد. همچنین اثبات این امر در محکمه دارای هزینه و زمان است و به راحتی قابل اثبات نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نظریه کارشناسی رسمی دادگستری ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ادعای وی اثبات شود باید به نرخ روز مبلغ اضافه بنا را تادیه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می تواند همچین ادعایی را داشته باشد و در صورت استفاده از قابلیت عقب نشینی داشته باشد به این صورت اعلام مبلغ می بایست پرداخت گردد