مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

باسلام خدمت وکلای عزیز.
پدرومادرم 40 سال است که از هم جدا شده ومن درکنار مادرم بزرگ شدم ودر حال حاضر پس از پیگیری از احوال پدرم متوجه شدم که 30 سال است که غایب است وخانواده اش بدون اطلاع به بنده که تنها فرزند پدرم هستم اقدام به فروش اموال پدرم کرده اند که پس از پیگیری در دادگاه وثبت احوال متوجه شدم که اسمم در شناسنامه پدرم نیست وپس از اقدام برای ثبت اسمم درشناسنامه پدرم متوجه شدم که از طرف خانواده اش برای دسترسی به سهم ارث پدرم در پرونده انحصار وراثت پدربزرگم
که پدرم نیز دارای سهم بوده اقدام به ممنوع الخدمات کردن پدرم کرده اند وبنده پس از پیگیری ها از ثبت احوال متوجه شدم که این اقدام برای عدم دسترس بنده وتصرف سهم الارث پدرم به نام خودشان بوده ودرضمن انهااز پیداشدن من نیز شوکه وحاضر نیستند ازاقدامات خود برای اطلاع وپیگیری بنده هیچگونه همکاری کنند وپاسخ مرا نمیدهند. حال با توجه به توضیحات بنده لطفا برای پیگیری واطلاع ودفاع از حقوق واموال پدرم چه اقدامی میتوانم انجام دهم باتشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است