مشاوره حقوقی رایگان - ازادسازی خودرو ضبط شده

با سلام خودرو من به علت حمل مواد مخدر 2سال پیش ضبط شد بعد از گذشت 10ماه نامه رفع توقیفیش رو از قاضی پدونده گرفتم به علت این که حکم من بالای 20 سال بود گفتن درخواست شما باید ارسال بشه دیوان عالی کشور وجوابش بیاد اما با گذشت 9ماه هنوز جوابی دریافت نکردم و اجرای احکام مربوطه هم همش میگه جوابش هنوز نیومده من باید چه کار کنم چگونه از وضعیت درخواستم مطلع بشم ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از همان ارگان پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

حضورا از شعبه پیگیری نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از دیوان پیگیری نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام می بایست از همان ارگان پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع داده می‌شود، زمان بیشتری را نسبت به دادگاه بدوی و دادگاه تجدیدنظر سپری خواهد کرد. به همین سبب شما باید در راستای این موضوع، شکیبایی بیشتری داشته باشید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در سامانه اطلاع رسانی پرونده ملاحظه کنید