مشاوره حقوقی رایگان - قوانین موجر و مستاجر

باسلام
بنده یک ملکی رو به مبلغ 75میلیون تومان مبنی بر مطب دندانپزشکی رهن کرده ام و تا اوایل برج 4 سال 97 وقت تخلیه دارم اما قصد دارم زودتر تخلیه کنم موجرها هم دونفرند یکی رضایت دارد چون مادرم هست و دیگری از اقوام هست و رضایت نداره و ملک بین طرفین برای مادرم چهاردانگ و برای اون بنده خدا دودانگ شریک هستن مادرم به من وکالت اون چهاردانگ را داده اما قصد تخلیه زودتر از موعد را دارم چه راهکاری پیشنهاد میکنید.
سوال دوم: اگر دادگاه رای به افراز ملک بدهد آیا شفعه بهش تعلق میگیره و من میتونم اون دودانگ رو بخرم. ممنونم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، بدوا توصیه می شود که با مذاکره و مصالحه موضوع را حل کنید.در خصوص قرارداد اجاره تا سال اینده و موعد تخلیه ایشان الزامی به قبول انحلال اجاره ندارند اما میتوانید ملک را تخلیه کنید ولیکن باید سهم اجاره ایشان را پرداخت کنید.
در صورتی که قصد افراز دارید چون محل مذکور یک واحد اپارتمان است مطمئنا غیر قابل افراز تشخیص داده می شود و با حکم دادگاه به فروش می رسد در این فرض و عدم پیشنهاد بالاتر برای خرید می توانید ملک را خریداری کنید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تا موقعی که مؤجرین و مستأجر رضایت کتبی خود مبنی بر تفاسخ و اقاله قرارداد کتبی را اعلام نمایند ، قرارداد اجاره مزبور تا موقع انقضاء مدت همچنان باقیست و دارای اعتبار است و مستأجر چنانچه مورد اجاره تمام رهن نباشد مکلف به پرداخت اجاره بها تا پایان مدت می باشد حتی اگر قرارداد اجاره را بدون رضایت کتبی مؤجرین بطور یکطرفه فسخ و مورد اجاره را تخلیه نماید . ضمن اینکه آپارتمان قانوناً قابلیت افراز ندارد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قطعامراجعه کنیدوشرایط شمارا ببینندبرابرضوابط ومقررات کمک خواهندکرد.موفق باشید