مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رأی به استناد خیار غبن فاحش

با سلام خدمت وکلا گرانقدر
دو سال پیش ملکی با تدلیس بنگاه دار به قیمت ارزونتر از قیمت اصلی فروختم
فورا دادخواست فسخ به استناد خیار غبن فاحش اقامه کردم نظریه کارشناسی اول 45 درصد با قیمت قراردادی اختلاف داشت و غبن فاحش محرز شد متأسفانه دادگاه بدوی حکم به بطلان دعوا صادر کرد اعتراض زدیم رفت مرحله تجدید نظر قضات تجدید نظر به هیت سه نفره ارجاع دادن جهت کارشناسی مجدد و پرونده برگشت خورد دادگاه بدوی
موضوع کارشناسی قیمت زمان معامله رو خواسته بودن و اینکه مابه التفاوت فاحش به چه میزان بوده
مجدد کارشناسی سه نفره با 50درصد اختلاف قیمت به نفع اینجانب نظر دادن سوال بنده اینه با توجه به نظریه کارشناسی که به نفع بنده بوده رأی تجدید نظر نقص خواهد شد و تایید فسخ صادر میشود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با توجه به نظریه هیات کارشناسی 3 نفره باید حکم به فسخ عقد بیع صادر گردد و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است
باید حکم به تایید حق فسخ بیع صادر گردد