مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن فاحش در معامله ملک

سلام. خانه ام را نصف قیمت از من خریداری کرده اند؛ متوجه شدم مغبون شده ام، فورا اظهارنامه فرستادم:
مادر اینجانب خانه را خریده. یک ماه بعد از مغبونیت بنده؛ دو دانگ اش را به نام من زد. قاضی به من میگه تو آگاهی داری که خانه خریدی.در حالی مادرم خریده، دو دانگ اش بنه ام زده. چون من بیماری دارم از دلسوزی به نامم کرده. ناراحتی اعصاب و روان دارم. آیا حرف قاضی درسته؟ من هم قبول نکردم. مدارک کمسیون پزشکی از بیمارستان اعصاب و روان استان را دارم.
مادرم خریده و از روی دلسوزی به نام زده.
لطفا بنده راهنماییم نمایید.

پاسخ ها :

پرویز علیزاده

پرویز علیزاده:

استان :

با سلام این که مادرتون دو دانگ به اسم شما زده نمیتوانددلیل براین باشد که شما مغبون نشداید

مجيد  قاري زاده عباس آبادي

مجيد قاري زاده عباس آبادي :

سلام اطلاع شما باعث میشه حرف شما پذیرفته نشود

سید احمد میری یوسفخانی

سید احمد میری یوسفخانی :

سلام
سوال رو واضح بپرسید.