مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوعیت

سلام همسر من چند سال پیش پرونده ای داشتن که با رضایت طرف مقابل حل شد حالا شناسنامه همسرم ممنوعیت سه جلدی دارد باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
از مرجع قضایی صادر کننده محکومیت ممنوعیت ؛ نامه رفع ممنوعیت را اخذ و به اداره ثبت احوال ) کد ملی ( ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر کد ملی ایشان ، توقیف شده باشد باید به مرجع توقیف کننده مراجعه نمایید