مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف موتور

با سلام و خدا قوت.من چند سال پیش یک موتور خریداری کردم و تمام مدارک غیر از کارت رو به من دادن و گفتند که بعد برای انتقال سند هماهنگ میکنیم اما خبری نشد بعد مدتها پیگیری متوجه شدم که چند دست فروخته شده ولی سند نخورده.الان طبق استعلام که از پلیس گرفته شده گفتند حکم توقیف داره.الان باید چه کاری انجام بدم تا هم رفع توقیف بشه هم بتونم سند به نامم بزنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از راهور مرکز استان پیگیری کنید رویه متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اعتراض
ثالث را مطرح نمایید تا موتور رفع توقیف گردد

و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید
و