مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ تاخیر در پرداخت بدهی

با سلام من89 میلیون از کسی طلبکارم که اعسار از پرداخت زده و پیش پرداخت 30 وماهی 6 میلیون براش زدند ولی باز پرداخت نکرده حکم جلبشو گرفتم ولی هنوز اونو دستگیر نکردند و الان دو هفته است که از حکم گذشته آیا میشه حکم تاخیر در پرداخت رو بگیرم و مبلغش چنده؟ و کجا باید پیگیری این حکم باشم ممنوم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از زمان اجرای حکم خسارت تاخیر متوقف میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر محکوم علیه در ‌موعد مقرر پیش
پرداخت و اقساط را پرداخت ننماید محکوم علیه باید خسارت تاخیر پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ خسارت تاخیر تادیه تا یوم‌الوصول محاسبه خواهد شد. بنابراین هر گاه به وسیله حکم جلب، فرد دستگیر شد با محاسبه شاخص‌های تورم، قیمت جدید محکوم‌به از سوی واحد اجرای احکام مدنی مربوطه اعلام خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خسارات تاخیر تادیه را اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد