مشاوره حقوقی رایگان - وام برای اتباع خارجی

سلام خسته نباشید
خانومم اتباع خارجی هستن اگر واسشون شناسنامه بگیرم وام بهشون تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اولین شرط برای گرفتن وام توسط اتباع خارجی، داشتن کد فراگیری و دفترچه اقامت ویژه است. اتباع خارجی‌ بدون مدارک اقامتی در واقع اقامت غیرقانونی در ایران دارند. پس طبیعی است که وام به چنین افرادی تعلق نخواهد گرفت. اما اولین قدم برای دریافت اتباع خارجی داشتن کد فراگیری است. هر شخص خارجی که قصد اقامت در ایران را دارد، باید از طریق ثبت نام در سامانه مخصوص کد فراگیری بگیرد. داشتن این کد برای انجام کارهای بانکی توسط اتباع خارجی ضروری است. شرط دوم برای دریافت وام اتباع خارجی داشتن پروانه کار به همراه اقامت ویژه با مهلت حداقل سه ساله است. طبق قوانین بانک مرکزی در صورت داشتن این شرایط بانک‌ها نباید نسبت به دادن وام به اتباع خارجی سنگ‌اندازی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در صورتی که برای خانم خویش اقدام به اخذ شناسنامه کنید کلیه مزایا و امتیازاتی که برای تبعه ایرانی طبق قانون مهیا است برای خانم شما نیز فراهم می‌شود و ایشان می‌توانند وام بگیرند.