مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو به نام اتباع خارجه

با سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز .
بنده از اتباع افغان هستم و دانشجو هستم پنج سال پیش ماشین خریدم و چون نمیتونستم سند به نام خودم بزنم سند ماشین و به نام همسر داییم که ایرانی هست زدم بعد این همه وقت داییم و همسرش طلاق گرفتن.
همسرش ماشینم را توقیف و از من شکایت کرد.
من هیچ مدرک یا قولنامه ازش نگرفتم ولی کارت ماشین و همه مدارک ماشین و سند پیشمه امکانش هست بتونم ماشینم بگیرم؟
راهنماییم کنید ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اثبات مالکیت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر کارت اقامت وگواهینامه معتبر داشتید تعویض پلاک بنام شما با مانعی روبرو نبود ونیازی به انتقال خودرو بنام ایشان نبود لذا در وضعیت فعلی اثبات این امر برعهده شما خواهد بود که بعنوان اعتراض ثالث اجرایی نسبت به توقیف خودرو اقامه دعوی نمایید هر چند از اتباع باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شکایت نمایید
و نتیجه خواهید گرفت و قابل اثبات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با مدارکی که دارید باید اثبات مالکیت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي حضوري و مشاوره است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه وی دعوای متقابل مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت تنظیم نمایید