مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام
من یک آپارتمان دارم که کلا دوازده واحد دارد که چهار واحد در یک طبقه هست و کلا سه طبقه هست و سه درب ورودی پارکینگ دارد یعنی آپارتمان طوری ساخته شده که مثل چهار بلوک هست در بعضی از هزینه ها بلوک ها جدا محاسبه می شود و از واحد های مربوطه مبلغ هزینه دریافت می شود و سایر واحد ها پرداخت نمی کنند مثل هزینه موتورخانه که به دو قسمت و وپشت بام به چهار قسمت و یا تاسیسات به چهار قسمت تقسیم شده و انبار یها هم که دوازده عدد درآوردن تو سند قید نشده و هر سه تا آپارتمان که روی هم هستند انبار ی و پارکینگ هم زیر خود این واحد ها هست ولی با یک صورت مجلس تفکیکی و پارکینگ ها مشاع هستند سئوال من این که یکی از همسایه ها ماشین شو میاره زیر واحد من با این که زیر خودش خالی آیا قانونی هست که با توجه به مطالب بالا که ایشون مجاب کنه زیر واحد خودش پارک کنه
خیلی ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مطالب فوق‌الذکر به نظر میرسد که اقدام همسایه شما قانونی نیست و بایستی در قسمت خودشان اقدام به پارک کردن ماشین کند. فلذا شما می‌توانید به استناد اسناد، این حق را متذکر شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر باعث مزاحمت میشود میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و