مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر زمان لازم برای صدور قرار

با عرض سلام
برای بنده در حدود یکسال پیش پرونده ای در دادسرای انقلاب تشکیل شد که شاکی خصوصی داشتم.
همان زمان با من از پلیس، فتا تماس گرفتند و چند دقیقه ای صحبت کردیم.
از زمان تشکیل پرونده تا به الان که حدود یکسال گذشته نه ابلاغیه،نه قرار،نه بازپرسی و نه هیچ چیز دیگه ای روی این پرونده انجام نشده و پرونده بدون هیچ رسیدگی همچنان باز است.
می خواستم بدونم این کارشون غیر قانونی نیست؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی غیر قانونی نمی‌باشد شما می‌بایست پیگیری کنید و مطلع شوید پرونده‌ی شما در چه مرحله‌ای است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ایراد قانونی که دارد
لکن بهتر است وکیلی اختیار نمایید
یا حضوری پيگير ماجرا شوید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از تکالیف مقامات رسیدگی کننده قضایی که طبق قانون بر عهده آنها می‌باشد تسریع در رسیدگی می‌باشد. بنابراین شما بایستی نسبت به این امر اعتراض کنید و پرونده را مختومه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر نیاز ب پیگیری خودتان دارد اگر منجر به اطاله دادرسی بی موردی شده با دادستانی در میان بگذارید