مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

درود! یه مبایعه نامه در تاریخ 6/10/1401 انجام شده که با توجه به اینکهه نا سند ثبتی مساحت نداشته و تنها حدود مشخص بوده مساحت توش قید نشده و چون ملک عقب نشینی داشته تو توضیحات گفتن تا نظر کارشناسی بیاد. یعنی با توجه به امتیاز شهرداری برای عقب نشینی مورد عقب نشینی مشخص و اصلاحیه بزنن و بعد مساحت 6 دانگ در بیاد و انتقال داده بشه ولی خریدار و مشاور املاک بدون اطلاع فروشنده طبق کارشناسی اولیه ای اقدام به دستکاری مساحت و مبلغ و .... می کنن و مشاور سند امانتی رو می ده خریدار و اونم می ره ثبت اصلاحیه بزنه و پیش سند تک برگ بنام فروشنده می زنن براش! حالا کل ملک 315.66 متر مربع و طبق استعلام دادگاه نظریه شهرداری ملک می شده 255 متر مربع ولی تو قولنامه گفتن 252 متر شش دانگ شده و کارشناسیشون با کارشناسی استعلامی سازگاری ندارد! بردیمشون اتاق اصناف و اتحادیه اقرار کردن و تو صورتجلسه قید شده که بدون حضور طرفین متون اضافه شده و خیانت در امانت توسط مشاور املاک شده و قولنامه ثبت سیستمی هم نشده! مشاور املاک یه کپی از مبایعه نامه اصلی گرفته بوده و سه نسخه رو پیش خودش نگه داشته بوده و کپی رو مهر بنگاه زده بوده داده به ما تا کارشناسی بیاد و حالا جعل محرزه! اما خریدار با ارایه قولنامه مجعول و داشتن سند در ید درخواست 6 دانگ داده که الان 315.66 متره! می شه قولنامه رو ابطال کرد!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد مبایعنامه حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است