مشاوره حقوقی رایگان - برفریز و آبریز

سلام.این که در قباله نوشته شده همسایه حق برف ریز و آبریز دارد:
1. مقدارش چقدر است؟
2. صاحب زمین محل برف ریز را می تواند محصور کرد.( دیوارکشی کند.درخت بکارد؟)
3. کسی که حق آبریز را دارد می تواند لوله فاضلابش را از آن جا عبور دهد.
4. تکلیف محل برف ریز و آبریز برای ثبت کل زمین را بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسایه ‌حق ارتفاق خواهد داشت
بله
خیر مطلقا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال خود را به صورت موردی بیان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توضیحات شما به صورت مختصر بیان شده است و با عنایت به شرایط سوال شما، امکان پاسخگویی دقیق میسور نیست. بهتر است پرسش خود را به نحو دیگری مطرح بفرمائید.