مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت تجاوز

سلام توروخدا دقیق جواب بدید من پروندم تجاوز ب عنف بود متهم در حضور قاضی چهار بار اقرار کردن و در حضور قاضی گفتن ازدواج میکنن با من و خوشبختم میکنند من هم رضایت دادم قاضی 100ضربه شلاق زدن بهش و من رضایت دادم یک هفته بعد زدن زیر همه چی و گفتن تو سگ شیعه هستی متهم افغان هستن و من شمارو نمیخوام من میتونم رضایتمو پس بگیرم بعد 12روز ب قاضی بگم گفتن سگ شیعه من نمیخوامت ایا ممکنه قاضی بتونه پرونده رو باز کنه یا اینکه کمکم کنن ارش البکاره بهم تعلق میگیره ایا؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام این امر بستگی به نوع رضایت شما دارد یعنی اینکه رضایت شما مشروط بوده یا بی قید و شرط بوده؟ بهتر است به قاضی مراجعه کرده و با ایشان صحبت کنید چون قاضی به پرونده اشرافیت کامل داشته و بهتر از هر کسی میتونن راهنماییتون کنن

یک وکیل

با سلام اگر رضایت شما مشروط بوده به اینکه ایشان با شما ازدواج کند یا هر شرط دیگرو ایشان از انجام شرط سر باز زده میتوانید مجدد اقدام کنید در غیر اینصورت خیر