مشاوره حقوقی رایگان - رهن منزل

سلام
منزلی را رهن کردم و 20 روز زودتر نصف پول را دادم و مابقی موقع تحویل پرداخت کردم .
البته طرف ما ابتدا املاک بود چون خانه را به مالک فروخته بود و بابت طلبش رهن داد ه و
حالا مالک میگوید ابتدا خالی کن و من بعد پول میدهم
اصلا ادم نرمالی نیست .
میگوید استاد حقوق هستم ولی بی شخصیت کامل .
خانه طبق قرار ناقص تحویل داد که از همسایه ها استشهاد گرفتم بعنوان شاهد .
املاک امضا من را گرفت و مدتی بعد قولنامه را بنام مالک جدید نوشت
محل اسمش خالی بود
ودران تاریخ پرداخت من را دو روز قبل از تحویل نوشته
حالا من برای دریافت پولم چکاری انجام دهم
تخلیه کنم شاید پول ندهد
و من میخواهم خانه بگیرم پولم ندارم
تاز در اخر هم تاخیر در تخلیه را 200 تومن در روز نوشته
همه اینها بعداز امضای من اضافه شده
نمیخواهم دردسر بکشم
ولی قانونا چکاری انجام دهم که مقصر نباشم
با سپاس

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

پیشنهاد میکنم کامل تخلیه نکنین میتوانید 90 درصد اثاث را تخلیه کنید ولی کامل تخلیه نکنید تا هم موجر بهانه ای برای عدم پرداخت رهن نداشته باشد و هم اینکه تا زمانی که رهن شما را نداده منزل در اختیار شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اظهارنامه به مالک بدهید اعلام آمادگی جهت تخلیه و گرفتن ودیعه کنید اگر موثر واقع نشد تخلیه کنید و تامین دلیل و سپس مطالبه خسارات و ودیعه