مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر لوله فاضلاب انشعاب اصلی واحد های شمالی

با سلام.
در ساختمان 5 طبقه ما لوله فاضلاب انشعاب اصلی واحدهای شمالی در بالای انشعاب خروجی واحد طبقه دوم گرفتگی دارد (واحد طبقه سوم فاضلاب بالا میزند). چندین بار طبقه دوم و سوم هزینه فنر زدن را پرداخت کردند و مشکل بر طرف نشده و طبق نظر لوله کش باید لوله در قسمت گرفتگی تعمیر شود. حال سوال اینست که هزینه تعمیر با چه واحدهایی هست؟ همه ی واحدهای ساختمان و یا فقط واحدهای شمالی؟ و اینکه هزینه های قبلی جهت فنر زدن رو هم قانونش را بیان فرمایید
در ضمن بعلت تعمیرات واحد طبقه سوم از فاضلاب استفاده نمیکند و فاضلاب طبقه چهارم و پنجم هست که در هنگام تخلیه چاه سر ریز میشود در واحد طبقه دوم و حال ادعا میکنند هزینه ای نباید پرداخت کنند.
لطفا در صورت امکان قانون را بیان فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر لوله مشترک باشد هزینه تعمیرات بر عهده تمام مالکان میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمامی مالکین که فاضلاب آنها از این لوله خارج میشود در پرداخت هزینه های پرداخت شده و جدید مشارکت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که لوله مشترک باشد هزینه آن بر عهده تمام می باشد