مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی لوله فاضلاب

وقت بخیر
در یک آپارتمان 4 طبقه 8 واحده زندگی می کنم که واحد‌های شمالی و جنوبی لوله فاضلاب جداگانه دارند گویا لوله فاضلاب در واحد 2 شکسته می شود حال سوال این است که هزینه تعمیر آن بر عهده واحد 2 می باشد تا بر عهده واحد‌های جنوبی و یا بر عهده کل ساکنین ساختمان است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشترک باشد کسانی که استفاده می کنند باید پرداخت کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به این دارد که لوله فاضلاب اختصاصی واحد است یا عمومی

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت اشتراکی همه مسیولند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . لوله فاضلاب اختصاصی واحد است یا عمومی؟

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اگرلوله فاضلاب اختصاصی نباشد بر عهده همه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند لوله فاضلاب جز مشاعات ساختمان است ولیکن انچه به عدالت نزدیک است باید واحدهای که در ان قسمت لوله شکسته هزینه ها را پرداخت نمایند

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر استفاده مشترک دارند باید همه بپردازند نه که اختصاصی هست فقط آن دو واحد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست اینکه واحد 2 در مجاورت شماست یا پایین شما یا بالای شما