مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی

سلام ما یه ملک داریم که شرق آن به کوه میخورد و در سند و یو تی ام ذکر شده آبریز کوه ولی الان منابع طبیعی میگه سند داریم و درختان چند ساله را شکستند تکلیف چیست اگر دوباره درخت بکاریم جرم دارد و چگونه این ملک را جزء مستثنیات کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع مادری چه ارتباطی به مستثنیات ندارد در جهت اختلاف رفع اختلاف اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول نسبت به ابطال رای کمیسیون تشخیص اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر سند ندارید متعلق به منابع طبیعی درست به نظر میرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر شما سندی برای احراز مالکیت خود دارید ارایه دهید اگر ان تاریخ قدیمی تری داشته باشد قبول میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق منابع طبیعی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع اراضی موات و منابع طبیعی و دفاع در مقابل اداره منابع
طبیعی تخصصی میباشد

شما باید ابتدا حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده
و افزایش مستثنیات یا اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و شما باید با توجه به موارد ذیل
دفاعیات خود را بیان نمایید

آیا اراضی دارای سند مالکیت است یا خیر
آیا اراضی دارای پلاک اصلی و فرعی میباشد یا خیر
آیا اراضی دارای آثار عمران و احیا
و کشت است یا خیر
آیا اراضی در محدوده شهر قرار دارد یا در محدوده خارج از شهر است
و ...

و سپس با توجه به این موارد دادخواست مناسب اقامه نمایید و در جلسه دادرسی دفاعیات قانونی را ارائه نمایید و ..
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید تلاش نمایید مستثنیات تلقی شود