مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع طبیعی

سلام خسته نباشید. پدرم ی زمین هزارمتری داره ک ما 18سال پیش روی این زمین زندگی میکردیم ی خونه چوبی 50متری با طویله کوچیک‌ داشتیم و حتی سر همین هزار متر درخت توت کاشته بودیم برای غذای کرم ابریشم.18سال پیش ک اومدیم کرج اون خونه اینارو خراب کردیم درختای توت هم بریدیم و دورش سیم کشیدیم.پارسال هم کشاورزی کوچیکی‌روش انجام دادیم باقالی کاشتیم.الان دولت اومده دست گذاشته روش میگه منابع طبیعی آیا راه چاره‌ای هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند دارید به کمیسیون مربوطه در خود منابع طبیعی شکایت کنید اگر کمیسیون مربوطه به شما رای نداد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید نسبت به ابطال رای کمیسیون ماده 56 اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

نسبت به ابطال رای کمیسیون ماده 56 اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست ابتدا آگاه شوید آیا رای کمیسیون ماده 56 قانون منابع طبیعی دارد یا کمیسیون ماده 12 زمین شهری ، پس از بدست آوردن رای و یا ابلاغ رای به شما می توانید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید . بهتر است حضوری با وکیل دادگستری در محل خود مشاوره نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به ابطال رای صادر شده اقدام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند دارید با اثبات اینکه از قبل از سال 41اقدام به تصرف و آبادانی داشتید به کمسیون مربوطه شکایت کنید اگر موفق نشدید در دیوان هم قابل بررسی هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات سابقه احیاء‌می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی ابتدا باید مشخص گردد که آیا زمین در محدوده شهر قرار دارد و یا در محدوده خارج از شهر میباشد
و آیا در مورد زمین رای کمیسیون ماده 12 وجود دارد
و یا رای کمیسیون ماده 56 وجود دارد
و یا آگهی منابع ملی در مورد زمین وجود دارد
و سپس حسب مورد دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی یا سازمان راه و شهرسازی اقامه نمایید و
درخواست کارشناس برای بازدید از زمین را نمایید جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر کرج تشریف دارید مشاوره حضوری هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید سابقه تصرف شما به چه زمانی بر می‌گردد

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام اگر سابقه کشت و احیاء زمین به قبل از سال 1341 برمیگرده میتونید دادخواست اعتراض به اگهی منابع ملی را به همراه اثبات مالکیت به دادگاه ارائه بدید،اما حتما باید ایادی ماقبل رو هم خوانده قرار بدید و چگونگی انتقال و تصرف خودتون رو هم مشخص کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام باید نسبت به ابطال رای کمیسیون ماده 56 اقدام کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتر بود درختان رو نمی بریدین بله راهکار داره باید از طریق دادگاه اقدام بشه برای پاسخ دقیقتر به سوال شما لازمه قبلش شما به برخی سوالات راجع به قدمت تصرف و تملک آن زمین و شیوه تملک و محل وقوع ملک و ....پاسخ بدید. باید به صورت خاص و موردی راجع به پرونده های ملکی بررسی و تحقیق صورت بگیره.با این مختصر که فرمودین بیشتر از این نمیشه اظهار نظر کرد.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام باید نسبت به ابطال رای کمیسیون ماده 56 اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله بستگی دارد که تشخیص ملی باشد یا رای قاضی هیات

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می تواند به ملی بودن ان اعتراص نماید

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

درخواست اعتراض به ملی شدن بدهید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
خیر راهی نیس و دولت باید معوض آنرا پرداخت یا ازمکان دیگه ای براتون منظورکنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در خصوص ابطال رای اقدامات لازم را انجام دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی موضوعات ملکی نیاز به بررسی کلیه مدارک و سوابق موضوع دارد و صرف توضیحات شما امکان اظهارنظر قطعی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نحوه دفاع بستگی دارد که پرونده در چه مرحله ای باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پیگیری کنید که مطابق کدام رای زمین جزء منابع طبیعی عنوان شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نسبت به ملی بودن زمین اعتراض نماییدتا دادگاه با ارجاع به کارشناس موضوع را بررسی نمایید