مشاوره حقوقی رایگان - دعوى با منابع طبيعى شهرستان تفرش

با سلام . بنده در روستاى پدرى خود زمين كشاورزى ٤ هكتار دارم كه از پدر بزرگم به پدرم و بعد به من رسيده . در زمان قديم به صورت ديم كشت ميشده و در سال ٧٦ مرحوم پدرم زمين رو تسطيح كرده و درخت كاشته و از سال ٨٦ به من رسيده و مشغول فعاليت بودم ، سال ٩٥ بر اثر سرما زدگى درختان خشك شده و باغ رو راها كردم . ماه گذشته مجدد درختان قديمى رو از ريشه در اوردم تا احيا مجدد كنم ، از طرف منابع طبيعى شهرستان طى تماس تلفنى جلوگيرى از فعاليت زدن و گفتن زمين شما جزو منابع طبيعى هستش بايد دادگاه شكايت كنيد بر عليه منابع طبيعى تا رسيدگى بشه . ولى ما سند رسمى نداريم . يه قولنامه از پدر بزرگم به پدرم واگذار شده و پدرم يه استهشاد محلى با مهر دهيارى و امضا ريش سفيدان روستا داره . يه سرى پروندهاى جهاد كشاورزى هم داريم و يه پرونده وام براى زمين تو بانك كشاورزى شهرستان تفرش براى سال ٧٨ هم داريم كه تصفيه شده و مداركش موجود هستش . الان از من مدارك كشت تو سال ١٣٤٢ رو ميخان كه من ندارم . تو عمس هوايى هم تو اون سال چيزى مشخص نيست . ولى تمام روستا و دهيارى هم تاييد ميكنن كه زمين براى اجداد ما بوده و به ما رسيده ، ايا با اين مدارك ميتونم راى مثبت بگيرم . اگه راهكارى داره راهنمايى كنيد . باتشكر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

مدارک و مستندات باید دقیقا بررسی شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس مربوطه باید کشت در قبل از سال 41 را تایید کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید اثبات مالکیت کنیدو به کمسیون ماده 56 اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت نمایید و باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ،
به طرفیت منابع طبیعی اقامه نمایید و
نتیجه خواهید گرفت . تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به استناد مبایعه نامه وسایر دلایل که توضیح انرا نموده ایید باید به طرفیت منابع طبیعی دادخواست احراز واثبات مالکیت وابطال آگهی تشخیص ویا ابطال کمیسیون ماده 56را درخواست کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام چاره ای جز شکایت با مدارک موجود نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است