مشاوره حقوقی رایگان - گزینش و استخدام

با سلام و دعای خیر
اینجانب یک بار ثبت نام در استخدام سپاه پاسداران را دارم و پرونده ام تقریبا رو به اتمام هست با توجه به اینکه علاقه زیادی به درجه داری نیروی انتظامی دارم آیا میتوانم از گزینش پرونده خود را به نیروی انتظامی ارجاع بدهم؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی‌توانید مگر اینکه استعفا داده و از نو در ارگان مذبور اقدام نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام شرایط استخدام سپاه با نیروی انتظامی متفات هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نیروی انتظامی مقررات خودش را دارد ملاک نظر آن نیرو ملاک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ارجاع خیر ولی پرونده شما ممکن است استعلام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این امر میسور است. شما می‌توانید با طی از پیش تعیین‌شده در آیین‌نامه نیروی انتظامی و رعایت مفاد آن، از ارگانی که در آن فعالیت دارید به نیروی انتظامی منتقل شوید و ادامه خدمت در آنجا سپری شود.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله تا قبل از استخدام و دادن تعهد میتوانید انصراف بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شرایط استخدامی دو ارگان با هم فرق میکند باید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
از هسته های گزینش دو ارگان پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال حقوقی نیست از ارگان مربوطه سوال نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
شما می‌توانید پرونده خود را به نیروهای انتظامی معرفی کنید، اما باید در نظر داشته باشید که نیروی انتظامی دارای شرایط و معیارهای خاصی برای استخدام است و ثبت نام در یک سازمان نظامی یا انتظامی، تضمینی برای استخدام نیست.

در هر صورت، بسته به مرجع مورد نظرتان، شاید نیاز به آزمون‌های جداگانه‌ای باشد. بهتر است ابتدا با مراجع نیروی انتظامی تماس بگیرید و شرایط و معیارهای استخدام را بپرسید. در صورتی که شرایط لازم برای استخدام را دارید، می‌توانید پرونده خود را به آن نیروی انتظامی ارائه دهید.

همچنین، برای افزایش شانس خود در استخدام نیروی انتظامی، می‌توانید در کنار ثبت نام در یک سازمان نظامی یا انتظامی، به دنبال افزایش تجربه و مهارت‌های خود در زمینه‌های مرتبط با نیروی انتظامی باشید.