مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت موتور

یه نفر شاکی شده که موتورش و من به سرقت بردم تاریخ 26/6 کار من بستنی فروشی دوره گردیه به سوپرمارکت ها بار میدم اون تاریخ و اون ساعت که هیچ غیر از اونم اسم محل سرقت و نشنیده بودم حتی من سمت ترمینال جنوب بودم سرقت در پیروزی عکسی اوردن میگن منم ولی نه اون شخص منم نه لباسایی که تنشه مطمئنم من نیستم راهی میخوام برا اثبات بی گناهی عاجزانه خواهشمندم میتونید کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام اگر بی گناه هستید لازم نیست دلیلی بیاورید طرف مقابل باید دلیل را ارائه دهد (اصل برائت حکم فرماید)