مشاوره حقوقی رایگان - لواط همسر

سلام، درگوشی شوهرم پیام هایی مبنی بررابطه جنسی با هم جنس خودش دیدم که نقش فاعل رو داشته ودرمتن پیام ها کاملا این موضوع مشهوده، آیا مدرک کافی برای طلاق هست وحضانت فرزندم را ازاو سلب میکنه؟ اگرکافی نیست چکارکنم تامدرک جمع کنم؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در اینگونه موارد باید با دقت عمل کرد
و بیسته به نوع مدارک باید از طریق کیفری یا حقوقی اقدام کرد
چنانچه ثابت گردد و با اخذ تواق می‌توان کلیه حقوق را گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر کافی نیست
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و