مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زن افغانستانی

سلام من یک مرد ایرانی هستم که میخواهم با یک زن افغانستانی به صورت صوری ازدواج کنم تا ایشان بتواند شناسنامه ایران رو بگیرد.میخواستم بدونم چقدر زمان میبرد تا بعد ثبت ازدواج به ایشان شناسنامه بدن و اینکه وایا بعد گرفتن شناسنامه برای جدا شدن از ایشان مشکلی نخواهم داشت؟واینکه چه شرایطی لازم است .پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.زن خارجی در صورت ازدواج با مرد ایرانی، تبعه ایران محسوب می شود یا به تعبیر بهتر، میتواند تابعیت ایرانی کسب نماید و البته اجباری هم در کار نیست.
وزارت کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی در صورت تقاضای ثبت ازدواج از سوی مرد تبعه ایران با زن تبعه خارجه دارای کارت هویت ویژه اتباع خارجی، مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید.
وزارت کشور از وزارت اطلاعات (امور بیگانگان) در خصوص هویت و صلاحیت زن خارجی، استعلام و مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید.
مراجع مربوطه در صورت صدور مجوز ثبت ازدواج، واقعه را ثبت خواهند نمود و برای زوجه شناسنامه صادر می نمایند.
زنان خارجی که در نتیجه ازدواج با مرد ایرانی ، تابعیت ایران را حاصل می کنند، بعد از طلاق یا فوت همسر ایرانی خود می توانند به تابعیت اول خود رجوع نمایند لیکن باید به وزارت خارجه اطلاع کتبی دهند.شما اگر بااان خانم ازدواج وبعد طلاق بگیرید باید تمام حقوق مالی زن را بپردازید مگر اینکه زن خود انهارا ابراکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان قابل پیش بینی نیست باید پیگیری کند . تعهد نامه محضری بگیرید که کلیه حقوق مالی خود را بذل میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر‌ ارجمند زمان قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج با زن دارای تابعیت غیر ایرانی ، شما باید ابتدا به وزارت کشور مراجعه نمایید و درخواست اجازه ازدواج را نمایید

و اینکه بعد از ازدواج با زن دارای تابعیت غیر ایرانی ، به زوجه خارجی تابعیت ایرانی داده میشود یا خیر بستگی به شرایط زوجه خارجی خواهد داشت و تمام شرایط زوجه بررسی خواهد شد و ...