مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در منزل پدر شوهرم

سلام خسته نباشین،من تو عقدم و با همسرم قبل عقد برای محل سکونت صحبت کردیم و ایشون گفتن خونه پدرش زندگی کنیم و منم گفتم اگه خوشم اومد باشه و تو قباله هم ثبت کردیم حق سکونت با رضایت طرفین، اما الان با توجه به مسائلی که پیش اومده تو دوران عقد و اینکه خوشمم نیومده از اونجا میگم نمیخام بشینم اما همسرم منو مجبور میکنه که باید بشینی نشینی طلاقت میدم،این هم بگم در ورودی طبقه پایینشون جداست کلا اما من اصلا راضی نیستم اونجا زندگی کنم،میخاستم بپرسم میتونه زوری منو ببره برای زندگی اونجا؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر شما نرید به زور نمی تواند ببرد ولی اگر تمکین نکنید دادخواست الزام به تمکین می تواند بدهد و در صورت صدور حکم الزام به تمکین نفقه به شما تعلق نمی گیرد و از طرفی اگر تمکین نکنید در نهایت کار شما به طلاق میکشد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و با مراجعه به مشاور خانواده مشکل را حل و فصل کنید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
خیر نمی‌تواند چون رضایت شما هم ملاک است