مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

باسلام.
من سابقه ی بیمه تامین اجتماعی دارم جمعا به مدت 1 سال و 2 ماه و 15 روز. که از این میزان حدودا 5 ماه را اختیاری پرداخت کردم و حدودا 6 الی 7 ماه را سابقه اجباری دار.
در شرکت خدماتی مشغول بودم که اخراج شدم. در این شرکت 2 ماه سابقه بیمه دارم و در شرکت قبلی 5 ماهو 2روز

حال سوالم اینجاست که بیمه بیکاری به من تعلق میگیره؟ درضمن متاهل هستم.

در ضمن این را هم میدانم که سابقه کار کارگاهی قبلی باید 6 ماه باشد ولی از من5 ماهو 2 روز است

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به بیمه مراجعه کنید