مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام و سپاس. آیا توی ایران میشه با اثبات اینکه مرد یه بیمار خودشیفته هست حضانت فرزند رو ازش گرفت؟ شنیدم تو خیلی از کشورها به این مساله توجه میشه و برعکس.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر از همسرتان جدا شده اید و حضانت فرزندتان با ایشان هست ، به موجب بند 3 ماده 1173 قانون مدنی در فرضی که به تشخیص پزشکی قانونی بیماری روانی همسرتان به اثبات برسد، به موجب حکم دادگاه حضانت فرزندتان بر اساس مصلحت وی تعیین تکلیف می شود ولیکن این به این معنا نیست که لزوما حضانت فرزند را به شما بسپارند.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خودشیفتگی یک اختلال روانی است وبه نظرمیرسد بخشی ازمردم گرفتاراین اختلال هستند،دردادگاههای ایران برای این امرقابل اثبات نیست.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

پس از نظریه پزشکی قانونی تشخیص با توجه به مصلحت طفل با دادگاه خواهد بود

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی بودن حضانت با یکی ازوالدین باعث مشکلات اخلاقی وتربیتی برای فرزند بشود امکان سلب حضانت وجود دارد اما فکر نمیکنم خوذشیفته بودن فردی به کودک اسیب برساند

پرسشگر :

فرد خودشیفته درحالات حاد هم مشکل تربیتی ایجاد میکنه هم خطرات جسمی برای خانواده . یک نوع اختلاله ک روان شناسا کاملا ب پرخطر بودنش واقفن جمیعا.باتشکر

یک وکیل

شما در کدام کشور هستید؟

یک وکیل :

سلام اگر ادعا داشته باشید که پدر بیماری روانی دارد و بتوانید مدارکی ارائه کنید به دادگاه یا تقاضای استعلام از پزشک یا بیمارستان مربوطه کنید و جواب مثبت باشد دادگاه موضوع رو به پزشکی قانونی ارجاع میده و در صورتیکه بیماری به حدی باشد که خطر روحی یا روانی برای کودک داشته باشد یا به حدی باشد که پدر توانایی مراقبت و تربیت فرزند رو به تشخیص دادگاه نداشته باشد از پدر سلب حضانت میشود