مشاوره حقوقی رایگان - تخلف و جعل وکالت نامه کاری توسط کارمند دفترخانه

باسلام و درود. بنده ماشینم را به شخصی وکالت کاری داده ام که فوت کرده است. حال شخص دیگری با نام دیگری که من نمیشناسمش از من یک کپی برابر اصل شده از همان دفترخانه یک وکالت کاری دارد و ادعای مالکیت خودرو دارد. من چندسالی درگیر بیماری اعتیاد شدید و فوت پدر و تصادف شدید و از دست دادن طحال بودم نتوانسته بودم که دنبال ماشین بگردم اصلا نمیدانستم که کجاست تا اینکه در کرمان توقیف شد. حال بازپرس مالک را بخاطر چندسالی که ماشین در اختیار او بوده او دانسته و قرار منع تعقیب صادر کرده بود که اعتراض نموده ام تقاضا دارم راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در خصوص جعل باید اثبات کنید که امضای شما مندرج در وکالت نامه رسمی جعل شده است و این امر با ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری میسر است .