مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی جعل

سلام پدرمن یک بار رفته دفتر خونه وکالت کاری داده به برادر زادش ولی متوجه شده که یک وکالت دیگه هم بوده که بلاعزل هست و الان رفته برای کارشناسی اقدام کرده و کارشناس جعل تاییدش کرده چطوری میتوان پی برد که اثر انگشت جعل است و تاریخ و زمان دقیق میتوان از اداره ثبت خواست؟؟؟کارشناس امکان دارد اشتباه کند؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق طرح دعوی قابل پیگیری است. وهرگونه اظهارنظر دقیق تر نیازمند بررسی مدارک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست کارشناسی شود اگر کارشناس تایید نمود جعل است خب جعل اتفاق افتاده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اینگونه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع از سوی کارشناس رسمی دادگستری قابل تشخیص است و اگر اشتباهی رخ دهد شما می‌توانید به نظریه کارشناس اعتراض بفرمائید.

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

کارشناس بر حسب تخصص خود نظرخویش را اعلام می کند وامکان خطا وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارشناسی خط و استکتاب قابل شناسایی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شکایتی که مطرح نمودید با کارشناس خط و امضا تعیین شده است قدمت سند و تاریخ تنظیم سند حدودی تعیین خواهد شد