مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام خسته نباشین. من از همسرم از هم طلاق خلع بائن گرفتم موقع طلاق چون ایشون اعتیاد داشتن دختر 8ساله ام رو به من دادن و پسره 18ساله هم با من زندگی میکنه. الان همسر سابقم لغو حضانت کرده و به قاضی گفت ترک کردم میتونم بچه هام رو بگیرم. من به قاضی گفتم از خود بچه ها بپرسه ولی قاضی گفت لازم نیس. این در صورتی هست که پسرم اصلا نمیخوا د با پدرش باشه. 18سال داره اگه خودش نخواد بره با پدرش بمونه امکان داره با من بمونه یا میدن به پدرش. دختر م هم نمیخواد با پدرش باشه

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام دختر بعد از نه سال و پسر بعد از 15 سال خودشان تصمیم میگیرند که با چه کسی زندگی کنند