مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط برادرم

سلام وقت بخیر،
برادرم سابقه بستری شدن توی بیمارستان روانی و داره،
بنده متاهل هستم، خانواده پدری شش نفر هستند ، پدرم و مادرم سه دختر و یک پسر، بعضی وقتا برادرم بیماریش عود میکنه و درگیری های فیزیکی بین برادرم و مادر و پدر و گاهی خواهرام پیش میاد، و خسارت های مالی مثل شکستن تلویزیون و دور ریختن وسایل خواهرم و ... راهی هست که برادرم دیگه تو اون خونه نباشه و بقیه آرامش داشته باشن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد.
باید برادرتان را بستری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مالک می‌تواند تقاضای خلع ید کند
تحت عنوان تخریب عمدی می‌توان طرح شکایت کرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله از طرق گوناگون چنین امکانی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست نمایید تا به بیمارستان منتقل شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مسئولیت کیفری ندارد.می توانید با نظر روانپزشک‌ برای مدتی که لازم است به آسایشگاه روانی یا بیمارستان برای کنترل بیماری منتقل شوند.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با دستور دادستان بستری بشود به بیمارستان اعصاب و روان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر پدر شما می تواند از ورود ایشان جلوگیری نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ایشان را در بیمارستان روانی بستری کنید و یا به بهزیستی بسپارید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... امکان تحت نظر قرار گرفتن وی در تیمارستان با نظر مقام قضایی وجود دارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

پدر شما میتوانید با طرح شکایت در کلانتری از ورود وی جلوگیری نماید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله اگه جنون ادواری داره تحت درمان

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

متاسفانه فقط میتونید با اورژانس‌ اجتماعی تماس بگيريد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پدر شما میتواند به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنند و تقاضای بستری شدن در بیمارستان روانی را بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود شکوائیه با عنوان مجرمانه تخریب عمدی اموال علیه برادر خود تنظیم کنید تا اهرم فشاری باشد تا برادر شما چنین اقدامات خسارت باری را به انجام نرساند و به نوعی بترسد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

متاسفانه آزار و اذیت خانوادگی یک مشکل جدی است که می‌تواند برای افراد درون خانواده و همچنین برای خود فرد مبتلا به بیماری روانی صعب العبور باشد. در این موارد، بهترین راهکار این است که با برادرتان و خانواده صحبت کرده و به صورت آرام و محترمانه با او در مورد رفتارش صحبت کنید. بیماری روانی برادرتان می‌تواند عاملی برای رفتارهای نامناسب و خشونت آمیز او باشد، اما همچنین نباید اجازه داد که خانواده شما به خاطر این رفتارها آسیب ببینند.

اگر صحبت و تلاش برای حل مشکل با برادرتان بی‌نتیجه بود، می‌توانید با مراجع مربوطه تماس گرفته و درخواست کمک کنید. یکی از راه‌های ممکن در این موارد ارجاع برادرتان به مراکز درمانی و روانشناسی است. همچنین، در صورتی که برادرتان خطری برای خودش و خانواده داشته باشد، می‌توانید با پلیس تماس بگیرید و درخواست کمک کنید.

در کل، باید تلاش کنید که به صورت محترمانه و با توجه به وضعیت برادرتان و خانواده، راه‌حل مناسب برای حفظ آرامش و سلامت خانواده پیدا کنید.