مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

دامادم و خواهرم را من نه ایشان را دیدم رفتن نوشتن احضاریه دادن که من اونا را تهدید کردم و چون طلاهای مادرم و حسابهای مادر خالی کردن برای اینکه مادر از اینا شکایت کرده اینا فکر میکنن من مادرم گفتم شکایت کن خواهر ودامادم به دروغ احضاریه دادن که بخاطر استرس واضطراب همسرم باردار هستش بچه اش کاری بشه دیه میگیرم .بزرگواران مگه میشه من نه تهدیدی کردم و نه اونا رو دیدم اینکار کردن در واقع آدمهای شارلاتان هستند لطفاً راهنمایی فرمایید من هم احضاریه بدم که دروغ تهمت میزنند به من خداشاهده روح بنده خبر نداره با اینا چگونه باید رفتار کرد لطفاً بفرمایید چه باید کرد.

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام شکایتشون واهی هست .و در صورت برائت شما میتونید با عنوان افترا شکایت کنید