مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام و عرض ادب، من سال 94 یک برگه چک به مبلغ 500 هزار تومان به یک فروشگاه دادم و جنسی خریدم و مغازه دار تا امسال چک منو بانک نبرده وصول کنه و پول تو حساب بوده و منم فکر میکردم چکم وصول شده چون چک منو برگشت نزده و امسال شاکی شده و منم مریض بودم و عمل کردم و نتونستم در جلسه شورای حل اختلاف شرکت کنم، راهنمایی میکنید باید چکار کنم واخواهی میتونم بدهم

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .چرا واخواهی کنید و زوند دادرسی زو طولانی کنید مبلغ چک رو پرداخت کنید تا کمتر شامل خسارت تاخیر تادیه بشید