مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض بر حکم

تجديدنظرخواهي شماره ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 101 دادگاه كيفري دو شهر خاش (جزايي سابق) ارجاع و با شماره ثبت گرديد این پیامک برام اومد یعنی باید برم خاش من اعتراض بر حکم زدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر لایحه ارسال شده و ثبت گردیده در صورت لزوم وقت رسیدگی تعیین میشود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شعبه رسیدگی کننده به اعتراض اونجاست در صورت لزوم ابلاغ میشه بهتون و باید برید اونجا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به آدرسی که در ابلاغیه ذکر شده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
در صورت تشکیل جلسه به شما ابلاغ خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نیاز به حضور فعلا نیست
...