مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به آزمون

باسلام. بنده از شرکت توزیع برق تبریز و وزارت نیرو در دیوان عدالت اداری شکایت کرده بودم که دیوان رای داده که شرکت توزیع خصوصی است و باید در دادگاه حقوقی رسیدگی شود در حالی که شکایت اصلی بنده از وزارت نیرو بود که مرجع و متولی اصلی آزمون متمرکز ورودی می باشد با این اوصاف در دادخواست تجدید نظر توضیح دادم که این وزارتخانه دولتی است و باید رسیدگی شود. آیا به نظر وکلای محترم دیوان باید رسیدگی کند یا رد شکایت میکند؟؟ یه نامه هم دارم که مشاور وزیر دستور داده با توجه عدم مراجعه نفر اصلی برای شروع به کار، نفر ذخیره (بنده) دعوت به کار گردد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نسبت به وزارت نیرو باید رسیدگی شود و نسبت به شرکت توزیع رد میشود .