مشاوره حقوقی رایگان - برای دستم اسکلت تیرآهن کردم 2سال پولمو نمیده

سلام کار اسکلت انجام دادم قرار بود یک ماه پولمو بده بعد چند روز پدرش فوت کرد من هم به احترام رفاقت یک سال چیزی نگفتم این آقا فکر کرده من مفتی براش کار کردم الان هر چقدر زنگ میزنم پولمو نمیده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دست نوشته و یا چت و یا شاهد دارید دادخواست مطالبه وجه دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام التدا با اطهارنامه مطالبه نمایید اگر پاسخی ندادند دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدایی اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست بدهید