مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع مفقودی پاسپورت زمانی که پاسپورت پیدا میشود

من تبعه کشور افغانستان هستم یکبار پاسپورتم گم شد و اقدام به گرفتن پاسپورت جدید کردم زمانی که پاسپورت قدیمم پیدا شد به اداره مربوطه در زمان خودم تحویل دادم. هم پاسپورت جدید و هم قدیمم را آن اقایی که مسئول کار من بود پاسپورت جدید من را گرفتند و روی پاسپورت قدیمم دوباره ویزا زدند برام الان برای من مشکلی که پیش آمده این است که من اقدام به گرفتن ویزای آلمان در پاسپورت قدیمم که گم شده بود کردم و وقتی که خواستم از کشور خارج شوم ( در فرودگاه امام خمینی ) به من گفتن که اجازه ی خروج ندارید به دلیل اینکه در سیستم اعلام مفقودی ثبت شده و پاسپورت من رو تحویل گرفتن و به اداره گذرنامه در خیابان ولیعصر ارسال کردن
سوال من اینه که چقد زمان میبره برای انجام رفع مفقودی از سیستم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما میبایست از پاسپورت جدیداستفاده میکردیدوقصورازجانب مامور گذرنامه بوده وحداقل زمان صدور بین دو الی سه هفته است چون ازطریق دفاتر انجام پذیراست.موفق باشید