مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام وقتتون بخیر. من و همسرم 2سال 7ماه است که عقد هستیم بنده باکره نیستم. ایشون 6ماه هست که بنده رو ترک کردن و حاضر به زندگی نیستن و سال گذشته هم همین عمل رو انجام دادن و بنده شکایت ترک انفاق کرده اما نهایت در شورای حل اختلاف گذشت کردم و ادامه به زندگی دادیم اما مجدد این کارشون تکرار شد و بنده شکایت ترک انفاق کردم در دادسرا با شهادت دروغشون دادیار اظهار نظر منع تعقیب دادند و من اعتراض کردم و دادگاه قرار جلب به دادرسی دادن بعد از شکایت من هم رفته صوری تمکین داده و جوابش هنوز نیومده.. خواستم بدونم بعد از جلب به دادرسی آیا باز هم باید جلسه رسیدگی تشکیل بشه؟ چه کاری انجام میشه؟

سوال بعد هم اینکه باتوجه به شرایطی که گفتم اگر تمکینش هم رد بشه حق طلاق به من داده میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید منتظر تعیین وقت رسیدگی از ناحیه دادگاه باشید . موضوع طلاق بستگی به اثبات نقض یکی از شرایط ضمن عقد توسط زوج دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. بعد از قرار جلب به دادرسی در دادگاه جلسه تشکیل خواهد شد.
برای طلاق غیر از ترک انفاق، شرایط دیگر هم باید داشته باشد از جمله اینکه امکان الزام او به تادیه نفقه نباشد