مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گیری لایحه ثبت شده

وکیل من بدون هماهنگی من لایحه ای در جواب تجدید نظر خواهی تنظیم و تحویل دادگاه کرده و ثبت شده است آیا می توان این لایحه را پس گرفت؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی میتوانید متمم لایحه به شعبه. ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما اگر می خواهید لایحه دیگری بدهید می توانید لایحه تکمیلی تنظیم به شعبه بدهید و وکیل را عزل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بهتر است به وکیل خود رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شما وکیل میگیری دیگر نیازی به هماهنگی وجود ندارد میتوانید حضور به شعبه مراجعه نمایید و مسئله های خود را رفع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه قابل عودت نمی‌باشد اما می‌توانید لایحه جدیدی را ارسال کنید و مطالب لایحه قبلی را به نوعی ابطال کنید و توجه مدیر دفتر شعبه را به این نکته جلب کنید که لایحه قبلی به اشتباه ارسال شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت وکیل متوانید لایحه را ارسال کند ولی شماهم میتوانید لایحه تکمیلی ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگراعتراضی به محتوای ان دارید لایحه تکمیلی ارسال کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر در حدود اختیارات وکیل باشد و در وکالتنامه قید شده باشد خیر

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کاربر گرامی وقتی وکیل میگیرید لطفاً به ایشان اعتماد کنید تا نیازی به هماهنگی با شما نباشد چون در این حالت هم خودتان و هم وکیل محترمتان دچار چالش و سردرگمی خواهد شد.
اصل اولیه در اعطای وکالت به شخصی اعتماد به اوست.
موفق باشید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید اقدام به عزل وکیل نموده لایحه و دفاعیات خود را جداگانه مطرح کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله ضمن لایحه ای به دادگاه اعلام نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بازپس گیری امکانپذیرنیست
ولی طی یک لایحه دیگر می توانید درمدت اعتراض،موارد خود را مطرح و به شعبه ارسال کنید و یا اینکه حضوری پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه لایحه ای که توسط وکیل شما به دادگاه تحویل داده شده، قبلاً تأیید شده و ثبت شده است، بازپس گیری آن ممکن نیست. به طور کلی، پس از ثبت لایحه در دادگاه، معمولاً فرایند بازپس‌گیری آن بسیار پیچیده و زمان‌بر است و بسته به شرایط خاص، قابلیت اجرا ندارد.

بهترین راهکار در اینجا این است که با وکیل خود صحبت کنید و در مورد دلایل بازپس‌گیری لایحه و شرایط احتمالی آن با او مشورت کنید. در صورتی که با وکیل خود از نظر حقوقی موافقت کنید، می‌توانید از او بخواهید که با دادگاه مراجعه کند و به علت خواست شما، درخواست بازپس‌گیری لایحه را مطرح کند. اما در هر صورت، باید توجه داشت که احتمال موفقیت در بازپس‌گیری لایحه کم است و ممکن است به دلیل اینکه لایحه در دادگاه ثبت شده، بازپس گرفتن آن امکان‌پذیر نباشد.